Mentenanta Asociatie

Contract Mentenanta Asociatie Locatari

Pentru Asociatiile de locatari, prestam servicii de intretinere si reparatii la coloanele si tevile comune de apa calda si rece ale blocului, ale apometrelor, instalatiilor sanitare si termice, precum si la coloanele de canalizare, in baza unui contract intre parti. Contractul presupune o plata lunara achitata de asocitatia de locatari, care se calculeaza la fata locului in functie de numarul de scari si de etaje, iar firma noastra se obliga sa efectueze toate  reparatiile ce necesita o buna functionare a instalatiilor sanitare comune ale blocului, fara a percepe plati suplimentare pentru manopera.

Firma de profil instalatii sanitare, termice si desfundari, cu sediul in Bucuresti, avand instalatori instruiti, acoperim o gama variata de servicii in domeniu in Bucuresti si judetul Ilfov, NON-STOP. Avem instalatori calificati special pentru a repara problemele ivite la instalatii sau pentru a realiza montaje de noi obiecte sanitare si termice. Realizam desfundari de scurgeri si canalizare, montaje de coloane si conducte, oferim servicii de montaj apometre si verificare metrologica apometrelor iesite din garantie.

Verificare metrologica apometre

De asemenea, in cazul in care aveti apometrele montate iesite din garantie, oferim si servicii de verificare metrologica a apometrelor. Lucrarea de verificare metrologica consta in:

– Demontarea de apometre si duse catre verificat.

– Montarea de apometre verificate.

– Sigilarea apometrelor.

Eliberam actele necesare pentru asociatie.

Instalator – Montaj apometre

In cazul in care nu aveti apometre montate in apartamentul sau casa dumneavoasta va oferim servicii de montaj apometre cu tot cu instalatia necesara din cupru, pexal sau PPR.

Apometrele pot fi achizitionate de catre noi, dar montajul se poate realiza si daca dvs. aveti deja apometre noi cumparate. Pretul depinde de complexitatea lucrarii si de asemenea este negociabil. Constatarea pretului lucrarii si deplasarea la fata locului este complet gratuita. Instalatorii nostrii vor acorda consultanta pentru achizitionarea celor mai avantajoase apometre pentru casa dvs.

Instalatori montaj apometre :

  • Instalator montaj apometre, sector 1
  • Instalator montaj apometre, sector 2
  • Instalator montaj apometre, sector 3
  • Instalator montaj apometre, sector 4
  • Instalator montaj apometre, sector 5
  • Instalator montaj apometre, sector 6
  • Instalator montaj apometre, judetul Ilfov
  • Instalator constatari apometre Bucuresti
  • Desfundari Canalizari