Instalatii HVAC

Instalatiile HVAC asigura temperatura camerei, umiditatea si fluxul de aer pentru a le mentine la standardele optime, atat vara cat si iarna. Aceste Instalatii HVAC contribuie la desfasurarea, in cele mai bune conditii a activitatilor zilnice. Astfel va ajutam sa economisiti energie si sa creati un mediu interior placut pe tot parcursul anului, respectand in acelasi timp, mediul inconjurator.

Operarea sistemului de climatizare este cu siguranţă un măr al discordiei, instalaţia HVAC fiind liderul incontestabil al consumurilor energetice – mai ales într-o ţară cu temperaturi extreme cum este România, dar şi principalul factor posibil de disconfort.

Ventilatii HVAC – Încălzire, Ventilaţie, Aer condiţionat

Asigurarea temperaturilor interioare optime, atât vara cât şi iarna, contribuie la desfăşurarea, în cele mai bune condiţii, a activităţilor zilnice ; pe s curt ventilatii HVAC. Dar cum să meţinem un climat interior confortabil şi în acelaşi timp să creştem substanţial economia de energie ?

Soluţiile David Engineering pentru ventilatii HVAC : încălzire, ventilaţii şi aer condiţionat (HVAC) economisesc energie şi creează un mediu interior plăcut pe tot parcursul anului, respectând, în acelaşi timp, mediul înconjurător.

Fie că sunteţi în căutarea tehnologiei create pentru afaceri de succes sau pentru un trai confortabil, noi vă vom asculta. Noi înţelegem situaţia clienţilor noştri, astfel le putem oferi cele mai bune soluţii posibile in ceea cepriveste domeniul de ventilatii HVAC si nu numai!

David Engineering a instalat unităţi de aer condiţionat în numeroase clădiri din numeroase zone pentru a crea un mediu plăcut ce menţine ocupanţii acestor clădiri activi pe parcursul zilei.

De asemenea, am ajutat companii cu sisteme de răcire, extrem de importante în afaceri precum industria alimentară si multe altele, acordand deosebita atentie Sectorului de ventilatii HVAC.

Societatea noastra poate executa, pe langa proiectare si asistenta clientului in alegerea solutiilor optime, intregul sistem HVAC, compus din:

Centrale termice

Instalatii Climatizare

Ventilatie si purificarea aerului

Instalatii Racire

Instalatii Incalzire